Évával először munkatársként ismerkedtem meg. Már akkor feltűnt a határozottsága, tisztánlátása és önzetlensége. Később mesélt nekem arról, hogy szeretné kitanulni a tanácsadói, vagy coach szakmát és mindazt a tapasztalatot, amelyet korábbi munkahelyeiről hozott kiegészítené még több empátiával és a tanácsadói képzéseken tanult tudással.
Miután végzett számos alkalommal fordulhattam hozzá, mind munkahelyi, mind pedig személyes problémámmal, melyre mindig szakértő módon válaszolt. Nagyon jó emberismerőnek tartom és a tőle kapott tanácsokat betartva, mindig az általam kitűzött eredményekhez jutottam el.
Szabó Zoli
Válófélben voltam. Aki már átment ezen, tudja milyen érzésekkel, lelkiállapottal, hangulattal jár. Úgy láttam vége az életemnek, minden, amit addig felépítettem összeomlik. Azonban néhány beszélgetés Évával rádöbbentett arra, hogy nincs igazam. Fel lehet állni, fel lehet építeni mindent újra, persze nem ugyanazt, hanem egy másikat, jobbat.
Azóta már új életem van, ami még folyamatos “csiszolás” alatt van, hogy mindig jobb legyen.
Náfrádi Zoltán
Váratlan fordulatot vett az életem. Tönkrement a házasságom és egyedül maradtam a 4 éves kisfiammal. A helyzetem nagyon megvisel lelkileg és sok olyan dolog lett az életemben, aminek a megoldásához segítségre lett szükségem.
A problémáim és lelki nehézségeim megfelelő kezelésében Évához fordultam segítségül.
Beszélgetéseink során segít rávilágítani arra, hogy az élet itt nem ér véget. Sok hasznos tanácsot kapok tőle az újrakezdéshez, ahhoz, hogy a jövőben egy egészséges párkapcsolatot tudjak létrehozni, amiben újra boldognak és megbecsültnek érezhetem magam.
Segít abban, hogy tisztábban lássam azt, hogy ez a helyzet miért alakulhatott így ki, mik azok, amivel erősíthetem saját magamat és növelhetem az önbizalmamat. Bármikor fordulhatok hozzá mikor elbizonytalanodom a gyerekneveléssel kapcsolatban, illetve azzal kapcsolatban, hogy az így kialakult helyzet milyen hatással lehet a kisfiam lelki fejlődésére. 

Éva tanácsai mindig nagyon hasznosak számomra, minden beszélgetésünk után érzem a fejlődést és azt, hogy egyre erősebb leszek.

Köszönöm szépen! 

Timi
Egy esemény kapcsán találkoztam Évával, amelyen mindketten részvevőként voltunk. Szinte ismeretlenül megkérdezte, hogy vagyok, mert mint később kiderült látta rajtam, hogy gondjaim vannak. Lassan három éve ismerem őt, és újra és újra meg tud lepni a segítőkészségével, és mindig tudja, érzi, hogy finoman hogyan és merre terelgessen tovább.
Érdekes, ahogy írok róla, az jutott eszembe, hogy nem is tanácsot ad, hanem segít abban, hogy én magam megtaláljam a választ: megdolgoztat egy kicsit a cél érdekében, és így jobban átjön, és jobban is tudok örülni neki.

Ha valaki együtt él a párjával egy – két évtizedet, akkor már nem igazán tudja pártatlanul szemlélni őt. A hibákat jobban látjuk, a jó tulajdonságokat nem akarjuk észrevenni, a varázs eltűnik. Ha megvan az akarat, akkor ő segít visszatérni: a varázs nem jön vissza, de elkezded megérteni, hogy ami történik az rendben van, és elkezded a párodat másként nézni. 

Az ember érzi, hogy ha gondban van, akkor nyugodtan rábízhatja magát.
Van egy mondása, amit nagyon szeretek, és alkalmazok a mindennapokban, ha sikerül jelenben lennem: “Ha gondod van, állj meg, és várd meg, amíg a lelked utolér!” 

H.L.