Az én történetem

Indulás az egészségügyi pályán

Egy Bács megyei kis faluból indultam, jelenleg Tatabányán élek a párommal és van egy 22 éves nagyfiam. Egészségügyi főiskolát végeztem, majd rá 5 évre Egészségügyi Szakmenedzseri diplomát szereztem és 19 éve dolgozom a gyógyszeriparban. Amikor az egészségügyi pályát választottam erős volt bennem a késztetés, hogy embereken segítsek. Érettségi után baleseti sebész szerettem volna lenni, de 3 ponton múlt, a nem túl jó fizika felvételim miatt, hogy nem vettek fel az orvosira. Közben elváltak a szüleim és a lehetőségeim jelentősen megváltoztak. Így választottam az egészségügyi főiskolát, amit azóta sem bántam meg, mert itt jöttem rá, hogy nem csak az emberek testi egészségét tudom támogatni a munkámmal, hanem a lelki egészségüket is.

Főiskola, második diploma SZOTE, SOTE

Mint az évek során kiderült, ahogy saját magamat is egyre jobban megismertem, hogy van érzékem az emberekhez, jól kommunikálok, és nemtől, életkortól függetlenül megértem őket. Nemcsak hogy megértem őket, de el is tudom fogadni, hogy az emberek és a világ sokszínű, mindenki más, de mindenki szerethető. Ebben nagy segítségemre voltak a pszichológiai és pedagógiai tanulmányaim a főiskolán, a 18 év multi világában szerzett tapasztalataim beosztottként és középvezetőként.

Reiki I-II.

2016-ban elvégeztem a Reiki I-II. gyógyítói tanfolyamot is. 2016. év elején a Medock párkapcsolati tanácsadó és képzőben párkapcsolati tanácsadó és coach végzettséget szereztem. Ezt a tanulási folyamatot zárta Lemma coach képzőben, Weisner Edit mester coachnál szerzett életvezetési / life coach képesítésem.

Coaching

Hiszem és tudom, hogy mindannyian életünk végéig tanulunk, újabb tapasztalatokat gyűjtünk és addig maradunk fiatalok, aktívak és érezzük, hogy van még helyünk az életben, amíg képesek vagyunk befogadni az újat, nyitottak vagyunk a világra, a tanulásra, fejlődésre, változásra.

Szakképesítések

Szakmai szövetségi tagság

Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége

CoachOK Szakmai Szövetség